Ace Ventura Jr: Pet Detective (2009)

Publicat de teh_h sâmbătă, 23 mai 2009
Dupa ultima aventura africana, Ace Ventura se intoarce in Florida, se casatoreste cu iubita lui Melissa si devine tatal unui baietel. dar firea lui dornica de adrenalina il impiedica sa ramana acasa alaturi de familie si il determina sa se implice intr-un nou caz, disparand din viata Melissei si a lui Ace jr. Ramasa mama singura, Melissa Ventura se angajeaza la gradina zoologica pentru a putea avea grija de copilul in varsta de 12 ani, care incepe sa calce din ce in ce mai mult pe urmele tatalui sau.

Ace jr. isi asuma rolul de detectiv pentru colegii lui de scoala din clasa a VII-a, gasindu-le adeseori acestora animalele favorite pierdute si trecand printr-o serie de ghinioane si incidente comice. Atunci cand de la gradina zoologica este furat un pui de urs panda de catre un hot de animale versat, iar mama lui este arestata in mod eronat de politie, Ace jr. isi uneste fortele cu cele ale prietenilor lui Laura si A-Plus pentru a-l captura pe adevaratul vinovat si a-l aduce in fata justitiei si pentru a o salva pe mama lui Melissa.

Regizor:
David M. Evans
Scenaristi:
Jack Bernstein
Justin Heimberg
Jason Heimberg
Genul:
Mister / Comedie / Aventura / Actiune
Durata:
93 minute



0 comentarii

Trimiteți un comentariu

MonkeyBlog

MonkeyBlog - All in one... monkey
monkeybloog ttp://monkeybloog.blogspot.com https://twitter.com/M0nkeyBlog http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/blog-post.html http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/campaign-logos-2016-donald-trump-makes.html http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/10-most-fascinating-cities.html
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com

Label Category

DVD-ul saptamanii

The incredibles
The Incredibles

Premierele saptamanii

Terminator - Salvarea
Sa zburam spre luna