Beowulf (2007)

Publicat de teh_h duminică, 31 mai 2009
"Beowulf" este un film fantastic regizat de Robert Zemeckis , fiind o adaptare a unui vechi poem englezesc numit Beowulf si a fost realizat folosind o tehnica speciala numita "digitally enhanced live action". Filmul ii va avea in rolurile principale pe Ray Winstone (Beowulf), Anthony Hopkins (regele Hrothgar), John Malkovich si Angelina Jolie (mama lui Grendel).
Intr-o era legendara a eroilor, maretul razboinic Beowulf se lupa cu demonul Grendel si atrage asupra sa mania seducatoarei mame a bestiei. Lupta lor de proportii epice faures legenda nemuritoare a lui Beowulf. Regizorul Robert Zemeckis ofera o viziune unica a povestii lui Beowulf intr-un mod in care nu a mai fost spusa vreodata. Cu animatii atatde bune incat veti uita ca e animatie, batalii fantastice si "vulpoaice" animate sexy, filmul va fi o combinatie intre " 300 - Eroii de la Termopile" si "Stapanul Inelelor".

Regizor:
Robert Zemeckis
Scenaristi:
Anonymous
Roger Avary
Neil Gaiman
Genul:
Fantezie / Aventura / Actiune / Animatie
Durata:
114 minute

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

MonkeyBlog

MonkeyBlog - All in one... monkey
monkeybloog ttp://monkeybloog.blogspot.com https://twitter.com/M0nkeyBlog http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/blog-post.html http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/campaign-logos-2016-donald-trump-makes.html http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/10-most-fascinating-cities.html
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com

Label Category

DVD-ul saptamanii

The incredibles
The Incredibles

Premierele saptamanii

Terminator - Salvarea
Sa zburam spre luna