Wanted (2008)

Publicat de teh_h sâmbătă, 30 mai 2009
Tanarul de 25 ani pe nume Wes poate fi caracterizat drept o persoana lenesa si cu un viitor destul de sumbru. Seful il critica constant, prietena il ignora iar prietenii lipsesc. Nu prea avea alte alternative decat sa-si continue rutina de zi cu zi pana la batranete.Insa totul s-a schimbat cand a intalnit-o pe Fox. Dupa ce tatal sau vitreg e omorat, frumoasa Fox il inscrie pe Wes intr-o societate secreta, the Fraternity,unde este antrenat pentru a-si razbuna moartea parintelui.
Antrenamentul tinteste trezirea puterilor adormite din interiorul tanarului, cum ar fi reflexe ultra rapide, agilitate fenomenala. In tot acest timp ajunge sa cunoasca din ce in ce mai bine regulile Fraternitatii si in final, datorita unor profesori foarte talentati, ajunge sa se bucure de toata puterea pe care ar fi dorit-o vreodata.Insa, pe parcurs ce sapa mai adanc in organizatie,afla ca lucrurile nu sunt chiar asa cum par. Asfel e pus in situatia sa aleaga urmatorul pas, unul extrem de dificil si decisiv pentru conturarea destinului sau.
Regizor:
Timur Bekmambetov
Scenaristi:
J.G. Jones
Mark Millar
Chris Morgan
Genul:
Thriller / Actiune
Durata:
110 minute

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

MonkeyBlog

MonkeyBlog - All in one... monkey
monkeybloog ttp://monkeybloog.blogspot.com https://twitter.com/M0nkeyBlog http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/blog-post.html http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/campaign-logos-2016-donald-trump-makes.html http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/10-most-fascinating-cities.html
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com

Label Category

DVD-ul saptamanii

The incredibles
The Incredibles

Premierele saptamanii

Terminator - Salvarea
Sa zburam spre luna