The Forbidden Kingdom (2008)

Publicat de teh_h vineri, 22 mai 2009
Jason, un adolescent american obsedat de cinematografia din Hong Kong si de filmele clasice de kungfu, descopera într-un magazin chinezesc de antichitati arma legendar? a unuia razboinic chinez numit Monkey King. Cu arma asupra sa, Jason este teleportat pe neasteptate în timp, în vremurile Chinei antice.

Acolo îi întâlneste pe Lu Yan, un maestrul kungfu betiv, pe Silent Monk, un personaj enigmatic si tacut si pe Golden Sparrow, o frumusete razbunatoare priceputa în lupta. Acestia îl vor ghida pe Jason în încercarea sa de a-i înapoia arma proprietarului de drept, Monkey King, care a fost încarcerat pentru 500 de ani de catre maleficul Jade Warlord.

Pe parcursul drumului sau presarat cu primejdii, Jason învata adevarata valoare a prieteniei, loialitatii si onoarei, descoperindu-se pe sine.

Regizor:
Rob Minkoff
Scenarist:
John Fusco
Genul:
Dragoste / Fantezie / Comedie / Aventura / Actiune
Durata:
113 minute

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

MonkeyBlog

MonkeyBlog - All in one... monkey
monkeybloog ttp://monkeybloog.blogspot.com https://twitter.com/M0nkeyBlog http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/blog-post.html http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/campaign-logos-2016-donald-trump-makes.html http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/10-most-fascinating-cities.html
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com

Label Category

DVD-ul saptamanii

The incredibles
The Incredibles

Premierele saptamanii

Terminator - Salvarea
Sa zburam spre luna