Mama are un nou iubit / My Mom's New Boyfriend (2008)

Publicat de teh_h vineri, 22 mai 2009
"My Mom's new boyfriend" este o comedie romantica spumoasa care ii are in centrul actiunii pe tanarul agent FBI Henry Durand si pe mama acestuia - Marty Durand. Atunci cand Henry este selectat pentru a face parte dint-o echipa de agenti federali si este trimis intr-o misiune importanta, mama sa era o femeie intre doua varste, supraponderala, plina de vicii si extrem de putin atragatoare. Dupa numai cativa ani, intorcandu-se acasa impreuna cu logodnica lui Emily, Henry descopera o mama total schimbata, sexy si frumoasa, care a renuntat la toate obiceiurile proaste si la usa careia fac coada barbati de toate varstele si profesiile. Lucrurile se complica insa in momentul in care Marty incepe o relatie amoroasa pasionala cu Tommy, care este suspectat de catre FBI a fi conducatorul unei retele internationale de hoti de obiecte de arta, motiv pentru care Henry este insarcinat cu dificila si neplacuta misiune de a-i spiona 24 de ore din 24 pe cei doi amorezi si de a le raporta toate miscarile.

Plantand microfoane prin toate ungherele casei, tanarul fiu patrunde fara voia sa in intimitatea cuplului de indragostiti, de aici rezultand o multime de situatii amuzante si haioase.

Regizor:
George Gallo
Scenarist:
George Gallo
Genul:
Thriller / Dragoste / Comedie / Actiune
Durata:
97 minute


0 comentarii

Trimiteți un comentariu

MonkeyBlog

MonkeyBlog - All in one... monkey
monkeybloog ttp://monkeybloog.blogspot.com https://twitter.com/M0nkeyBlog http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/blog-post.html http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/campaign-logos-2016-donald-trump-makes.html http://monkeybloog.blogspot.ro/2015/12/10-most-fascinating-cities.html
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com

Label Category

DVD-ul saptamanii

The incredibles
The Incredibles

Premierele saptamanii

Terminator - Salvarea
Sa zburam spre luna